Referenties

Bekijk de referenties

Foto’s zeggen meer dan woorden. Hier ziet u drie voorbeelden van typische Bert Lambers Originals met een uitleg van de trotse eigenaren erbij. Zij vertellen u graag over hun ervaring met Bert en de totstandkoming van hun bouwwerk. Wilt u meer informatie over een van deze voorbeelden, klik dan op de knop naast de foto om de volledige presentatie te downloaden. 

 

Praktijkruimte aan huis in Noordlaren

“Wij waren al geruimte tijd op zoek naar ideeen voor een praktijkruimte aan huis, niet in huis. Het was lastig iemand te vinden die kon begrijpen en dan ook nog bouwen wat wij in gedachten hadden. In nauwe samenwerking ontstond dit huisje, die een bijzondere vorm moest hebben en gebouwd is van ecologisch verantwoord bouwmateriaal. Het is prachtig geworden en voldoet helemaal aan onze verwachtingen.”

Wanja Franssen, Praktijk Voor Lichaamsbewustwording, Noordlaren

 

Tuinhuisje Tuinwijck, Groningen

“Op mijn reizen bewonderde ik altijd al de Australian outback-huisjes: een groot houten deck, strakke vormen, ruimte en licht. Nu ik de kans kreeg om helemaal zelf iets te bedenken, wilde ik graag zoiets laten maken. Met een eigen ontwerp gingen we naar Bert, die een aantal aanpassingen voorstelde. We wilden iets niet alledaags, gemaakt van duurzaam materiaal. En van hout, omdat het na verloop van tijd steeds mooier wordt. Bij Bert waren we aan het juiste adres. We zijn heel blij met ons houten juweeltje.”

Frouke Hollander, Groningen

Tuinhuisje met Sedumdak, Groningen

“Ik had al veel aannemers en bouwbedrijven gesproken over mijn tuinhuisje. Maar wat ik wilde werd steevast afgedaan als een onmogelijke opgave. Wat ik zocht waren ronde vormen, een glooiend groen dak met asymetrische vormen en grillige lijnen. Bert vond het juist een welkome afwisseling en een mooie uitdaging. Hij kwam zelf met het idee voor een sedumdak en de keuze voor het gebruik van oude glas-in-loodraampjes. Het is echt een droom die werkelijkheid is geworden.”

Ria, Groningen